Тук историята си разказват предмети, изразяващи крехкото равновесие между изкуство и функционалност, емоция и рационалност, индустрия и занаяти. В искрената и автентична естетика на мястото характерът им оживява - авангарден, необичаен, елегантен. В СКЛАДА е изложена селекция от мебели - осветление, продукти за дома, декоративни и утилитарни предмети, които говорят за магията на творческия процес чрез текстура, цвят и форма. Те съдържат в себе си онази артистична концепция за безвремие, която ни помага да се обръщаме към непреходната красота.
Арх. Яна Дзаннато - Управител

Арх. Яна Дзаннато - Управител

Винаги внимателна и задълбочена завършва с отличие Архитектура в НБУ. Има мечти да поправи облика на града ни и да създава красиви къщи за хората. 

Обича да пътешества. Обича всяка жива твар и спасява котки и кучета .Всичките й приятели са вече щастливи притежатели на поне едно животно. Поема фирмата от майка си Галя Дзаннато, която я основава в далечната 1993г.

Повече... По-малко...
Лейла Джабар - мениджър продажби

Лейла Джабар - мениджър продажби

Освен на храната и слънцето, в Милано и Барселона Лейла се посвещава на обучение по интериорен дизайн.

Някъде там развива убеждението, че естетическите избори са израз на съкровените вътрешни търсения на всеки от нас и любопитството й към хората се задълбочава. Професионално този интерес води до програми по Маркетинг и комуникации и Service design.
В СКЛАДА тя работи ежедневно с нашите клиенти и партньори по проекти за интериори и обзавеждане. 
Развлича се с кратки градски почивки из Европа, разсмиват я кучетата, а малката й радост е всяко вкусно latte.

Повече... По-малко...
Пламен Чонков - проектант-дизайнер

Пламен Чонков - проектант-дизайнер

Като дете прави сам своите играчки. Не се задоволява с това да си фантазира неща, иска те да бъдат реални. Като пораснало момче мечтата да прави красиви предмети остава. Наблюдава тяхното раждане от първичните елементи – дървесина, метал, стъкло, текстил.

Иска да опознава в най-малки детайли целия процес, иска всичко да е съвършено.
От 1996г. година се занимава с дизайна, конструирането и производството на мебели, а от 2002 г. с продажба на мебели, осветление и аксесоари, свързани с реализация на интериорни проекти.
Обича киното, музиката и изобщо всичко, въздействащо върху сетивата, като се надява някога да има възможност да сбъдне детската си мечта – да бъде, поне за малко, част от  “работилница” за специалните ефекти и грим във филм от научно-фантастичния жанр.

Повече... По-малко...
Сирма Деянова

Сирма Деянова

След като се завърна от Германия , където беше за няколко години, Сирма започна да работи в шоурум СКЛАДА като асистент продажби и вече е незаменима част от екипа. 

Със своята способност да се вслушва и с чудесното й чувство за красота тя е консултант,на който можеш да се довериш. Заровила се е сериозно в дебрите на човешката душа и скоро ще бъде дипломиран психолог.

Повече... По-малко...
Дара Деянова – Асистент продажби в N8

Дара Деянова – Асистент продажби в N8

С голям ентусиазъм и вдъхновение се грижи за всички чудесни продукти, избрани и представени в N8 и въвлича посетителите на магазина в света на дизайна.

Динамична и усмихната тя е чудесна компания , с която никога няма да ти бъде скучно,защото е любознателна и не те оставя безразличен по никоя тема.

Повече... По-малко...
Емилиян Събев - управител N8

Емилиян Събев - управител N8

На 24 e управлявал танкер и риболовен кораб. На 28 е част от Maison Martin Margiela и града е Париж.

На 32 е творчески директор на Егоист. На 35 е в Монреал, после в Ню Йорк. Все дизайн и съвременно изкуство.
Сега в София, управител на Номер 8 - човекът, който ще ви разкаже невероятните истории, криещи се зад всеки продукт.
Колелото -основен начин на придвижване.

Повече... По-малко...
Марияна Хаджиева - логистика

Марияна Хаджиева - логистика

За Марияна да пътешества е най-голямата мечта. Нейното лично пътуване започва от магазина за мода на баща й в родния Бургас. 

Била е барман, търговец на бяла техника, търговски представител, все неща свързани с човешки контакти и много движение.
Не е почитател на големите градове. Обича по-малките места, със специфичната им култура, динамика и начин на живот. Ливорно, Италия е едно от местата, в които би се върнала с радост.

Повече... По-малко...