We Love Wood

Artisan e брандът от Босна, чиито мебели от дърво са удоволствие за всички сетива. Занаятчийска страст, почит към традицията и мисъл за уюта в съвременния дом - мебели, които създават усещане за емоционален комфорт.

Фaбриката на Artisan се появява като продължение на дърводелска работилница с 50-годишна традиция. Младият бранд специализира в ръчната изработка на висококачествени мебели от дърво – подход, който отличава продуктите им веднага и ги прави безпогрешно разпознаваеми. Автентичното усещане за дървото, вниманието към обработката на повърхностите, дизайнът, който комбинира съвременна визия и непреходност превръщат мебелите на Artisan в бестселър.

Artisan website

Мебели в сета

f-image1 Mela chair
f-image2 Latus table
f-image3 Invito table
f-image4 Latus bed
f-image5 Neva chair
f-image6 Neva light

Материали

We Love Wood – слоганът на бранда изразява всичко за основния материал, от който се изработват мебелите за интериора. Различните видове естествено дърво – дъб, бряст, круша, череша, акация и бряст се обработват с гореща пара, за да се постигне перфектния цвят и да се акцентира текстурата им. Дървесината съхне естествено във вентилирани помещения. За обработката се използват естествени масла, сапуни, вакси и лакове.
m-image1
m-image2
m-image3
m-image4

Алтернативни възможности

.
a-image1 Lasta sideboard
a-image2 Bloop tables
a-image3 Neva easy chair
a-image4 Invito sideboard
a-image5 Shift lamp
a-image6 Luc table