Neutra

Брандът NEUTRA е част от Arnaboldi Angelo srl - италианска компания, чиято история започва през 1880 г. в Канти (Брианца). Мястото е прочуто като средище на интериорния дизайн и декорацията. Традициите и специализацията в доставката и преработката на мрамор и естествен камък в района се съчетават с дизайн от висока класа и изключителен перфекционизъм.

Колекцията бани NEUTRA включва свободностоящи и монтирани на стена умивалници, моноблокове, вани, душ кабини, етажерки, също и плочки за подове и стени с оригинална текстура. Всеки продукт на Neutra е изработен от уникален блок естествен камък.

Мебели в сета

f-image1 Minimal by nespoli e novara
f-image2 Duo by Matteo Thun & Antonio Rodriguez
f-image3 Duo by Matteo Thun & Antonio Rodriguez
f-image4 Duo by Matteo Thun & Antonio Rodriguez
f-image5 Alone by nespoli e novara
f-image6 Baobab by nespoli e novara

Материали

Естественият камък е основният материал за NEUTRA - всеки от продуктите на бранда може да бъде изработен от 9 различни вида камък. Добивани от избрани кариери в Италия и чужбина, камъните са с различен състав и цвят. Обработвани с помощта на водещи технологии, полирани ръчно от опитни майстори занаятчии, третирани с продукти против петна за перфектно поддържане, изделията на NEUTRA са с гарантирано високо качество. Преднамерено „неутрални“, хомогенни в своите базисни, но не и традиционни цветове, колекцията камъни изразяват впечатляващия стил на NEUTRA.
m-image1
m-image2
m-image3
m-image4

Алтернативни възможности

.
a-image1 Striped Led by Elia Nedkov
a-image2 Air by nespoli e novara
a-image3 Neos by nespoli e novara
a-image4 Flute by nespoli e novara
a-image5 Duo by Matteo Thun & Antonio Rodriguez
a-image6 Baobab by nespoli e novara
a-image7 Duo by Matteo Thun & Antonio Rodriguez
a-image8 Inkstone by Steve Leung
a-image9 Inkstone by Steve Leung
a-image10 Neos by nespoli e novara